Pukinmäen tanssikoulu

Pukinmäen tanssikoulu, Helsinki

Pukinmäen tanssikoulu järjestää taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista tanssin opetusta. Opettajat ovat taidekasvatukseen suuntautuneita tanssin ammattilaisia. Tanssi on itsenäinen taideaine, joka soveltuu hyvin myös sivuaineeksi sirkus- ja teatteriopintoihin ja liittyy hyvin taidekoulujen moniin käynnissä oleviin sirkus- ja teatteriproduktioihin.

Ilmoittautuminen: Oppilas ilmoittautuu tanssin opetukseen joko valmentaviin tai perusopetusryhmiin alla olevista kurssikohtaisista linkeistä

Lukukausimaksut:
taidepomppu
80 € / 8 kertaa
valmentava opetus kerran viikossa 160 €
perusopetus ja baletti kerran viikossa 180 €

Valmentava opetus, 4-7-vuotiaat

45 min kerran viikossa

Lasten tanssissa ja satubalettissa koetaan tanssin iloa, ilmaisua ja erilaisia tanssilaatuja. Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti liikkumisen, tanssimisen ja esiintymisen taitoja. Tunti sopii innostuneelle tanssin aloittelijalle tai muutaman vuoden tanssineelle lapselle. Tunnilla tehdään sekä monipuolisia tekniikkaharjoituksia että luovempiakin tanssillisia tehtäviä. Tunnit kehittävät mm. koordinaatiota, oman kehon hallintaa, musiikin hahmottamista sekä ryhmätyöskentelytaitoja.

Ilmoittaudu satubalettiin su 16.45-17.30

Perusopetus, 7-12-vuotiaat

1 tunti kerran viikossa

Tanssin perusopinnot on tarkoitettu kaikille tanssista, musiikkiliikunnasta, sirkuksesta tai teatterista kiinnostuneille opintojensa alkuvaiheessa oleville tai jonkin verran tanssia harrastaneille oppilaille.

Showtanssi & tanssitekniikka (7-12v)
Showtanssi on monipuolinen, vauhdikas, näyttävä ja iloinen tanssityyli, jossa yhdistellään parhaita elementtejä eri tanssilajeista. Tunti rakentuu alkulämmittelystä, erilaisista keskilattia-, sekä salinpoikki-harjoituksista, sekä loppukoreografiasta. Musiikkityylit vaihtelevat laidasta laitaan. Tunnille tarvitset oman tyylin mukaiset joustavat vaatteet, sukat ja juomapullon.

Ilmoittaudu showtanssiin su 17.30-18.30

Baletti, 13-65 -vuotiaat

1 tunti kerran viikossa

Aikuisten baletti on erinomainen harrastus, joka antaa hyvän perustan kehotietouden, ryhdin ja notkeuden kehittämiseen. Tunneille ovat tervetulleita kaikenikäiset- ja kokoiset oman liikunnallisuuden ja tanssillisuuden löytämisestä ja kehittämisestä kiinnostuneet. Tunnit sisältävät klassisen baletin harjoitteita tangossa ja keskilattialla ja niitä tehdään jokaisen oman kehon mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi tunteihin sisältyy kehonhuoltoa ja venyttelyä.

Ilmoittaudu balettiin  su 18.30-19.30

Muu opetus ja esiintyminen

Taidepomppu (2-5 -vuotiaat) on oivallinen tapa tutustua monipuolisesti sirkus-, tanssi- ja teatteriharrastuksiin. Taidepompun kautta on mahdollista löytää itseä kiinnostava laji kokeilemisen kautta. Harjoituskertoja on joka toinen viikko, yhteensä 8 kertaa. Vanhemmat osallistuvat taidepomppuun lastensa kanssa.

Ilmoittaudu taidepomppuun  45 min. joka toinen viikko, ma 17.00-17.45

Esiintyminen kuuluu jokaisen tanssioppilaan ohjelmaan. Tanssiesityksiä järjestetään lukukausien lopussa sirkus- ja teatteriesitysten yhteydessä.