Pukinmäen taidekoulujen oppilaiden ilmoittautumiskäytäntö uudistuu.

Uuden käytännön mukaan taidekoulujen ryhmissä jo olevat oppilaat jatkavat niissä automaattisesti myös seuraavalla lukukaudella ilman erillistä ilmoittautumista. Ainoastaan opetustuntien vähentämisestä tai lopettamisesta täytyy ilmoittaa.

Tämä koskee aivan kaikkia, myös pienimpiä oppilaita, taidepomppua ja perhesirkusta. Lukukausimaksujen muutokset tai opiskelun keskeyttäminen tapahtuu, kun ilmoitus on tullut. Mahdolliset muutostoiveet oppilaan nykyiseen lukujärjestykseen pyydämme ilmoittamaan sähköpostitse pukinmaki(at)taidekoulut.fi 15.5.2018 mennessä.

Uudet oppilaat ja vanhat oppilaat, jotka haluavat kokonaan uuden taiteenalan opetustunneille, ilmoittautuvat 15.5. – 15.6.2018. Oppilaspaikoista ilmoitetaan kirjeellä elokuun alussa.

Jos kaipaat asiassa lisätietoja autamme mielellämme. Voit joko soittaa tai lähettää meille sähköpostia. Toimiston puhelinnumero on 044-986 5059 ja sähköpostiosoite pukinmaki(at)taidekoulut.fi. Meillä voit opiskella sirkusta, kuvataidetta, teatteria, sanataidetta, musiikkia ja tanssia. Opintoja on tarjolla kaiken ikäisille.

Tervetuloa opiskelemaan Pukinmäen taidekouluihin!